tisdag 22 februari 2011

Kisahermot

Jag tycker mej redan i detta relativt tidiga skede förnimma vissa spänningar och en påtaglig nervositet hos specielt en deltagare inför årets drabbning. Personen jag talar om har dock ett tungt ansvar att axla, det är nämligen stand in för chg, mellanbroder Granholm som får mej att fundera efter. Under oklara (läs: orediga) omständigheter anmälde han sej till short, så tävlingarna kan direkt inte vara källan till nerverna. Vad jag själv spekulerat i är att detta nyförvärv till resegänget skall försöka slå på sort och stämpla sej själv som resans rojvare... Det kommer att bli hårt. Det kommer att sitta långt inne. För i den grenen är årets startfält hårdare än någonsin!

/JJ

3 kommentarer:

  1. Va sku int han va nervös tå e ji första reison me pojkan...
    Årets rojvare, vilken titel! Måst sej att efter juldagen trodd ja an sku va chanslös tå int an klara grundransonen, men till förriga pojkins svensexo hadd an faktist ryckt opp se o klara grundranson galant, och till på köpet imponerade på undertecknad genom att hyvla in varsin 21 årig balvenie whisky! Men frågan är, var det en muta?

    SvaraRadera
  2. Ja vill börja med att säga " best day ever in ollis me 21 year whiskey"..ja litar helt å hållet på min grundransons förmåga..Hoegaarden forever.
    And what a dream podium. Årets rojvare! ja känner ja kommer ha ett stort ansvar att axla.

    Som sist vill ja citera Lance: "You never make a gift of Oban"

    // 4time winner of H/D

    SvaraRadera
  3. Men "4 time winner of H/D", were you bluffing about the whisky?

    SvaraRadera