fredag 18 mars 2011

En man med KARAktär

Medans alla andra dra iväg på utlandsträning, så litar ja helt å hållet på att vasas gator och futsal träning, kommer att ge mig den den toppform som alla har bevittnat på FSOM-budkvale.
Problemet är att nå toppformen renn i slutet av juli istället för augusti..men detta har ja löst med att byta ut vanlig öl till hoegaarden "int just na procentar". Är förhoppningsfull på detta drag ska ta mig till topp 10 i H21 Short.

Ryktet har även börjat gå runt på kapakkan att 4timeH/D winner är lite ojämn och osäker hur hans form kommer att vara i oban. Och för att tysta de No believers, så kan ja ge ett Kobe Bryant uttalande" I'll defintly fly in Oban".


//4time H/D winner

1 kommentar:

  1. Ännu mera låda, var är verkstaden? Gropen grävs allt djupare! Är det som kinesen sade, "Tomma tunnor skramlar mest"? Den som gräver en grop faller oftast själv däri. Säljer han skinnet innan han fält björnen? Tala är silver men tiga är guld. Det ropas mycket hej, mer hinner han, för det är länge kvar tills han skall över bäcken. Hoppas han inte är ett glashus, för han kastar mycket sten. Han snackar upp sej som en sol, men kommer han springa ner sej som en pannkaka?

    Alla dessa frågor kommer få sina respektive svar en ödesdiger vecka i augusti 2011, vi väntar med spänning!

    SvaraRadera