måndag 18 april 2011

Skärmträffsanalys

Torsdagen var dagen D som som alla som följer råttboet inför Skottland hade väntat på. Många är frågorna som efter en lång vinter som skall svaras på. Har Karlås satsning med utrikesläger burit frukt? Finns det någon gnutta sanning bakom Granholms utläggningar om kanonform? Orkar Kicken hålla sig kvar i toppen år efter år? Och existerar Mango?
I detta skede var det helt klart en som imponerade och satte skräck i sina motståndare och det var Karlå! Det är klart man inte skall dra för stora slutsatser i detta skede och vissa är fortfarande nedtränade men ett stabilt lopp och han visar han är med i toppen. Kicken klagade på att muskulaturen ännu var i dvala och han vet han kan bättre. Mango saknades för han enligt obekräftade rykten hittade inte sitt sprintlinne. Det kan vara sabotage.
Däremot, 4 time winner of H/D? Vad hände? Många är de rapporter vi har fått om nya rekord på träningar hela vintern. Facebook testet i vinter tror jag skrämde slag på de flesta av oss när man kunde läsa: "Christiano Granholm tog testet vilken orienteringstyp är du med resultatet: Köttaren!" Mina källor säger dock att vi har ett litet Jan Ullrich problem här och han har kommit ur offseason tyngre än någonsin.

"Take Jan Ullrich as an example - what does he do in the off-season? Clearly, not enough - and his performance every season is hampered by an unorganized off-season."
http://iski.nm.ru/publish/enghish/Eng0042.htm


//beckis

3 kommentarer:

  1. "A boo is a lot louder than a cheer. If you have 10 people cheering and one person booing, all you hear is the booing."

    Karlå visade ypperlig form på smedsby asfalten. Men jag väljer att mörka min form då de gäller asfalts löpning..

    Men ja måste slänga ut en fråga. Jan Boman? JJ va hände?

    SvaraRadera
  2. Who are the 10 people cheering?

    SvaraRadera
  3. Finns inget att göra åt mannen, myten, legenden bakom pseudonymet Jan Boman, jag är mycket nöjd med att endast vara ~1 ½ minut efter på asfalt!

    Däremot kan rapporteras att båda stridsvagnarna Karlå och Kicken sågs på tisdagens orientering! Kicken såg alldeles för pigg ut i skogen..

    SvaraRadera