tisdag 17 maj 2011

Med anledning av Beckis senaste inlägg och senaste skärmträffen

Inlägget började som en kommentar till föregående inlägg, men utvecklades till ett stand alone inlägg.

(Svar på kommentaren om Taiwans bidrag till tävlingarna): Härligt! Det betyder än mer spänning! Viktigt är nu att notera den senaste drabbningen, efter vilken vi fortfarande har en no-show med på listan.
Efter senaste skärmträff kan vi dra några slutsatser:

Dom intressanta

1) Kicken drar en lättnadens suck att han hade mod att anmäla sej som ensam i gänget till H21 Long.

2) Undertecknads träningsprogram åt Karlå verkar ha överraskande bra effekt! Detta beror mer på adeptens ändlösa motivation och målmedvetenhet än på coachens planeringssnille.

3) El Magnifico har börjat vakna ur vinteridet och köra igång maskinen, för att vara andra loppet i år (enligt egen utsago) med en mäktig prestation. (Föreligger orsak till misstanke om mörkad smygträning?)

4) Det stora frågetecknet!? 4 time winner of H/D... Fortfarande höljd i dunkel!
Mörkar ännu, kanske in i det sista?
Självförtroendet måste vara stenhårt!
Eller har paniken slagit in?

Dom säkra

5) Anders A., pålitligt som årstiderna att det kommer att gå undan i skogarna och vid matbordet. Jag hyser inga tvivel om att Axet gör något annat än vässar formen och matlusten till max inför Oban.

6) Anders B., tycker mej inte ha sett en enda resultatlista där Beckis inte skulle ha huserat högt uppe i vår. Och hur var det med första sträckan på 10-Mila? Misstänker denne kille kommer vara riktigt giftig i Oban.

7) Undertecknad, det finns mycket mer krut under locket i år, dock har siktet på kontrollerna darrat något. En hel sommar kvar att bli stadigare. Får jag allt att stämma och gå ihop till augusti blir det riktigt spännande.

Blåbären

Då har vi Sofie och Maiju kvar, blir det colour-coded? Vilken färg? Vilken svårighetsgrad? Måste det på förhand utarbetas en plan för skallgång så vi inte står handlingsförlamade vid ett rivet TC efter mörkrets intrång? Skämt åsido, åtminstone Sofie har synts till på träning. Detta skall bli spännande!

Skärmträffen i Kvevlax 13.5

3 kommentarer:

  1. Detta var en verkligen intressant skärmträff. Karlå imponerade, mango sprang stabilt lopp efter dagens form. Dock den mest etablerade av de tre, FSOM individuell silvermedaljören och SFI:s skolmästaren, Kicken underpresterade än en gång i vår. Efter detta lopp var kicken långt ner i källaren och vände och vi tog vi en telefonkonferans. Vi kom fram till att det enda rätta var att han kommer hit några dagar för att få bo nära tränaren och vi kan styra upp saker och analysera lite mera djupgående. Jag kände att vi småningom hittade rätt och från att ha sprungit skärmträffen i kvevlax på 13min/km var vi nere på 8:24min/km på Valbos nationella och jag drog en lättnadens suck. Efter nästa dags 2 timmars pass i kanske värdens bästa orienteringskog Paradiset (kartan heter faktiskt så) var det inga frågetecken kvar utan bara utropstecken.

    //Beckis

    SvaraRadera
  2. Härliga news!! Ingen kan undvika att underprestera då och då, det viktigaste är bara att man inte tar stress så det blir en farlig spiral av dåliga lopp och ackumulerad press utan att man kan bryta ihop och komma igen!

    Kicken behöver hitta fina formen till Oban då han är den enda som försvarar våra färger i sin klass.

    /JJ

    PS
    Glömd ju självklart att signera hela inlägget...
    DS

    SvaraRadera
  3. Kanon eller Kalkon..lättare att spring då man mörkar formen, därmed ingen press. dessa visdomsord kommer från Kuni Stars..Viva le Oban

    SvaraRadera