söndag 26 september 2010

Offseason liksom

Tjahapp jag står väl i tur att komma med avslöjanden om träningen min... Ska börja planera in en lugn vecka varje gång jag skall presentera så att jag inte blottar alla hemligheter.

Här är i alla fall vecka 38:
Måndag: Lätt 35min jogging, ville inte stelna bort fullständigt efter helgens FM tävlingar.

Tisdag: 
FM: Morgonlänk på en dryg halvtimme.
EM: Cykling till Kamratgården och ol-intervaller med IFK. Körde rejält över tävlingsfart och sega ben till trots kändes det hyfsat. Öste på så det gick runt i huvu. Det blev väl allt som allt 67min dörr till dörr. Cyklingen till och från brukar jag inte räkna trots att jag idag fick lite tight att hinna i tid och fick pressa rejält.

Onsdag: Vaknade med krasslig hals så bittert fick jag finna mej i att ta en vilodag.

Torsdag - Lördag: Blev en sväng till Stockholm såhär mitt i veckan... Först vandrades det runt i stan 4-5h, sedan blev det en medelintensiv länk längs fina stråk på straxt över timmen. Efter detta dusch, mat, några bärs och nattklubb... Halsen fick återfall på fredan men det blev att yra 6-7h (hela dan) i stan igen. Bland annat Vasamuséet (rekomenderas varmt!). 40min morgonlänk orkade jag i alla fall prestera på lördag morgon varefter vi stressade till tåget och hem igen.

Söndag: Härlig långlänk! Cykel upp till Delsjöområdet och därefter blev det ett varv runt kartan på små stigar och i terrängen. Därefter cykeln hem igen. = 2h 50min. Hittade några kantareller då jag var som längst bort på Delsjökartan, fick släpa på dem i en timme... Men det var gott till middagen.

Blev en såndär lite väl lätt vecka, men det beror nog mest på tredagarstrippen till Stockholm. Men att träffa Asplövet och besöka Putiken var väl värt några offrade träningspass. Det var ju iofs ett ol pass bara att hitta och lyckas klättra upp för trapporna till butiken.







/JJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar